Atdhetari e mërgimtari z.Hysni Elshani solidarizohet me krerët e UÇK-së Thaçin dhe Veselin

I njohur për dashurin ndaj Drenices Kombit tonë dhe UÇK-së atdhetari dhe mërgimtari humanisti e ish sportisti afaristi eminent z.Hysni Elshani solidarizohet me kokat e luftes çlirimtare bijët e shquar Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin

Hysniu , e quan hipokrizi dhe padrejtesi historike akuzimin e UÇK-së nga bota dhe shpreh habine me gezimin e qyqeve te shumta ne mesin tonë .

Hysniu me te drejte kerkon reagim mbarekombëtar dhe vendosjen e fotove krereve tane te lavdishem dhe Drenice e kudo.

Lavdi luftes çlirimtare , rroftë UÇK dhe Kombi jonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *