Opinion nga Çlirimtari Skënder Shabani

Sot me datë: 04.02.2000, para 20 viteve, një grup i studentëve bashkë me popullatê, nga Prishtina për në Mitrovicë, filluam marshimin në këmbë dhe shkuam deri të Ura e Ibrit në shenjë proteste, për lirimin e bllokimit të Urês së Ibrit. Rruga ishte e gjatë, 40 kilomerta këmbë. Në atê kohë ishtë kryetar i studentëve Driton Lajqi. Grupa e parë që arrtëm ishim une dhe Arben Qitaku, një nder organizatorët. Respekt për kontributin e të gjithëve në atë kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *