I paharruar baca Ali Tafa , babai i dëshmorit Rexhep Tafa

Sot u nda nga ne babai i Heroit të kombit Ali Metush Tafa, nga fshati Bec i komunës së Gjakovës, duke u bashkuar në përjetësi me birin e tij, birin e kombit Heroin Rexhep Tafa.

Të qoftë i lehtë dheu i Kosoves baca Ali, që aq shumë e deshte.

Heroi Rexhep Tafa ishte i dekoruar dhe nga Presidenti Thaçi , kjo familje pati dhe shumë luftëtar të nderuar si Shaip Tafa hero i gjallë e i ndershem

I përjetshëm kujtimi!

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *