Enver Hoxha ishte njeriu që emancipoi shoqërin shqiptare

Burrështetasi i madh Enver Hoxha luftoj zakonet praponike fetare e kanunore , dhe ishte mbështetesi më i madh i femres shqiptare duke e berë atë të barabartë me meshkujt dhe me pozita të larta shteterore , partiake e në çdo segment jete .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *