Mërgimtari Osë Lajçi një jetë me familje në shërbim çeshtjes kombëtare

Familja e Osë Lajçit mërgimtar në SHBA gëzon autoritet mbarëkombëtar në Pejë kudo në troje etnike dhe mërgatë .

Historikisht ne rugovasit jemi gri e pre me armiq otoman malazez serb dhe në vitet 90 ta kjo familje dha kontribut madh kujtojmë rolin e veprimtarit eminent Mustaf Lajçi , Oses dhe mbarë vëllezerve të cilet ishin pjesë e UÇK dhe mbështetes të saj dhe UÇPMB UÇK Kombëtare

Osë Lajçi me bashkëatdhetar , ka ndarë kafshaten e gojes për financime vitet 90 arsimit minatoreve luftes kunder bishave serbomedha .

Kjo familje me taban kombëtar dhe njerëzor i ka qëndruar besnik idealeve njerezore kombëtare dhe janë puntor shembullor dhe të njohur për humanitetin e tyre .

Vëllau ynë Osë Lajçi është shqiptar i madh që jeton punon e vepron për Bashkimin Kombëtar dhe është kundër përçarjeve ndërshqiptare duke apeluar çdo herë për unitet .

Të tilla burra i duan mëmëdheut 🇦🇱✊

Rroftë Shqipëria

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *