Fronti Popullor Kujton Kuvendin e Lezhës të drejtuar nga Skënderbeu i lavdishëm

Kuvendi i Lezhës i Gjergj Kastriotit -Skënderbeut ishte Simbol i Bashkimit

576 Vite nga Kuvendi i Lezhës, i organizuar ideuar drejtuar nga Kryetrimi Kryeheroi Gjergj Kastrioti- Skënderbeu dhe prijësit e kohës .
Ky organizim kombëtar ishte unitet i çeliktë kombëtar dhe grusht për armiqët tanë të shumtë.
Ishte unitet në çdo fushë me besa -besë fal gjenialitetit largëpamësisë së Kryeheroit Kombëtar Mbretit Skënderbe i cili bashkoi krerët e vendit tonë për të mirën e Shqipërisë dhe shqiptarëve .
Pas vdekjes së babait të Kombit , Gjeneralit të Gjeneralëve Skënderbeut kësaj figure madhore kombëtare , botërore kombit tonë i mungon uniteti për çeshtjet madhore kombëtare e kjo gjë duhet të na turpërojë sepse mesazhin e tij për unitet ne nuk e zbatuam , e sot përçarja dhe bajraktarizmi primitiv ende janë fuqishëm prezent prandaj armiqët na godasin ne nga paaftesia jonë .

Nese nuk reflektojmë për mirë , do i kemi punët keq atdheun viset e saja mërgaten duhet ruajt si sytë duke mbajtë gjallë shqiptarizmen dhe progresin tonë si komb i shumëvuajtur .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *