Familja e Dëshmorit të Kombit e Naim Nimonaj ngushëllon familjen e Qerim Këlmendit

Familja e Dëshmorit të Kombit luftëtarit emblematik të UÇK-së Naim(Metë) Nimonaj ka ngushëlluar familjen Kelmendi për vrasjen e veprimtarit ,të madh ushtarit të orëve të para Qerim Këlmendit i cili ishte shpirti i UÇK -së .

Akti terrorist i vrasjes së tij ishte goditje , mbi vlerat çlirimtare dhe shteti duhet ti zbulojë urgjentisht .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *