Ish portieri njohur Hysni Elshani na sjellë një foto vitit 1981(Foto)

Mërgimtari , humanisti afaristi patrioti i njohur dhe ish portieri i njohur i KF NIKLI na sjellë një foto vitit 1981

KF Ferronikeli klub me traditë kampion , gjithmonë kishte pengesë dhe ishte halë në sy për armikun jugosllav .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *