Dr.Elfije Krasniqi po vazhdon Heroizmin e vëllaut Dëshmor

E terë bota sot po përjeton një tragjedi të madhe të përmasave biblike , bota po ballafaqohet me pandemin vrastare të Koronavirusit dhe mantelbardhet mjekët , infermieret , sanitaret , shoferet emergjencave polic zjarrëfikes janë vija e parë e frontit thenë kushtimisht në shërbim të popullit me profesionalizmin më të lartë .

Dr.Elfije Krasniqi mjeke në Kastriot (Obiliq) është sinonim i vlerave të pafundme morale , kombëtare dhe njerëzore shembull për të mirë në çdo pikëpamje .

Dr.Elfija , po vazhdon trason udhën e vëllait të saj Hero nga lufta me pushkë për liri , në luftë për ruajtjen e jetëve njerëzore në këtë mision tejet fisnikë ku mantelbardhet rrezikojnë jetet e tyre për jetët tona andaj sot dr.Elfija miliona mjekë kuader medicinal nga Kina në Itali , Kosovë e gjetiu janë heronjë të heshtur e të cilet meritojnë një aplaudim të madh .

Dr.Elfija është Heroinë e ditëve tona të zymta që presin të dal dielli në fund të tunelit .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *