Ridvan Tahiri Luftëtari i shquar i UÇK-së shpreh mirënjohjen e tij me mantelbardhet

Me Heronjet.

Te dashur ju njerz qe punoni mbrena objekteve te spitalit.
Doktor,motra medicionale,infirmier,pastrus etj etj.
Na falni qe nuk kemi koh me u marr me juve,te pakten me ju mbeshtet me ndonje gjest nepermjet rrjeteve sociale.
Jemi te zen per momentin duke u shajt e u fyer mes vete,per bo… e tjeter.
E di qe keni frik edhe me u anku keto dit se fluturoni prej pune,por ka njerz qe e din te verteten se qka jeni duke perjetuar keto dit ju aty,dhe ne qfar kushte e presioni politik punoni.
Na dolem nje nat ne ballkone te banesave me ju duartrokit,por ma von e ndryshuam mendjen,dhe filluam te duartrokasim politiken.

Shendit yn varret nga ju.
Puna e juaj varret nga ne,nese jemi te sinqert dhe kujdesmi per vete,nuk ju nxerrim telashe as juve.

mejuHeronje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *