N/Kolonel Astrit Huskaj i reagon deputetes znj.Fitore Pacolli

Luftëtari i orëve të para të UÇK -së n/kolonel Astrit Huskaj njeherit ish epror dhe i TMK -së sot Kryetar i OVL UÇK -së për Amerikë i reagon znj.Pacolli duke i thenë në lojerat e ndyta të politikes ditore mos i fusni nënat e dëshmorëve dhe luftëtaret e lirisë të cilët janë pasuri kombëtare .

Znj.F.Pacolli nëna Rukë është nënë heronjesh e Gjeneralesh dhe ajo e çdo nënë dëshmori , çdo nënë e jona meriton mjekim dhe Shqipëria është shteti amë e jo vend i huaj !!!

Lereni rehat vlerat kombëtare se edhe ashtu shteti shoqëria ka dështuar ti trajtoj me dinjitet , e merruni me punët e juaja për të cilat keni marrë votën .

Astrit Huskaj SHBA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *