Anton Antoni kujton të atin patriotin e madh Dedë Gjon Berisha

Sot 16 vite pa ty babe 23.04.2004
Dedë Gjon Berisha-Gllogjani Pejes
🙏🏻Pushoft në paqe🙏🏻

Lexues të nderuar të portalit JaninaPress , kjo familja në disa breza dha kontribut epokal për çeshtjen kombëtare e udhën e të parëve po e vazhdon me nder dhe z.Anton Antoni raporton portali JaninaPress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *