Bahri Fazliu emër i madh i kombit

Bahri Fazliu Figurë eminente e ilegalitetit dhe UÇK-së

Bahri Fazliu me ngjason me Heroin tonë të madh Kombëtar Qemal Stafa , të dy të rinjë idealist vizionar intelektual , militante atentator dhe figura të rëndesishme të dy epokave çlirimtare asaj nacional-çlirimtare dhe luftës së drejtë të UÇK -së kundër okupatorit fashist serbomadh !
Heroi Kombëtar Bahri Fazliu-Gzimi ishte njeri i ilegales drejtues i zoti shkruante analiza e shkrime perfekte poezi fuqishme që godisnin ata që perqafuan nënështrimin dhe i therriste kushtrim lirisë .
Heroi Kombëtar Bahri Fazliu pjese e nje familje madhe kombëtare ishte figure eminente e LKÇK -së dhe Epror i dalluar i UÇK -së .
Humbja e tij ishte tejet e madhe për aradhat tona çlirimtare të paketa kunder sundimit shekullor pansllavist .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *