Avokati i Popullit i kthen përgjigje deputetit të nderuar të AAK Gazmend Syla

Të nderuar familjarë të Dëshmorëve dhe bashkëluftetarë.
Me kënaqësi kam pranuar njoftimin nga Avokati i Popullit z. Hilmi Jashari, se ankesa ime për mospërfshirjen e kategorive të lirisë në pakon emergjente qeveritare do të SHQYRTOHET dhe SHKELJET e paraqitura nga unë, do të HETOHEN.
Unë do të vazhdoj deri në fund luftën që kategoritë e lirisë ta ndjejnë dorën e shtetit dhe të gëzojnë përkrahjen e tij.
Ndërkohë, Avokatit të Popullit i urojmë punë të mbarë dhe ka bashkëpunimin tim të plotë për këtë çështje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *