Diamant Lushi i reagon Shkelzen Gashit

Jam 23 vjeq dhe në luftë kam qenë veq 2 vjet pa fije dijenie se qka po ndodh ne Atdheun tim të shenjtë e duke u rrit vizitoja vendin ku prap s’kisha dijeni nga fëmijëria ime se pse vizitoja atë vend ditë për ditë e vitë per vitë derisa erdhi koha t’kuptoj qe Lufta ma morri Baben,Axhallart morri shum Trima te Kosoves që un dhe të gjithë të tjerët të kemi një jetë të mirfilltë ne shtetin tonë.
Ndoshta nuk e duam politiken po kjo nuk do t’thotë të mos e duam Atdheun tonë
Un e dua,por nuk e dua momentin kur dëgjoj gjëra te tilla nga ti,që ardhja jote në jetë ishte më e hershme se e imja dhe nese asgjë ske përjetuar mendojë që duhet ti përjetosh argumentet qe shfaqen permes fotove…
Nuk kërkoj asnjëherë nga ti Lavdi për Dëshmoret e Lirisë,sepse persona si ti nuk kanë përfaqsuar asnjëherë Kombin Shqiptarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *