Fronti Popullor-UÇK-ja Kryevlera e Kombit , e ti Shkelzen Gashi je Jugosllav !

Fronti Popullor , Enveristet me seli në Ferizaj i reagojnë ashpër këshilltarit të Kryeministrit Albin Kurti Shkelzen Gashi për fyerjet e tij ndaj UÇK-së me gjuhen e Beogradit .

Albin , shkarkoje këtë zagar se nuk tëbën nder afër ky Hysamedin Feraj , Agon Hamza etj mos bëj dhe ti gabime me këshilltaret si paraardhesit tuaj.

UÇK-JA ËSHTË PASURIA JONË KOMBËTARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *