Veprimtari Anton Antoni i reagon antishqiptarit Shkelzen Gashi , UÇK ishte Çlirimtare e Serbia Kriminale

Pedagogu i njohur , veprimtari Kombëtar Anton Antoni familje me taban Kombëtar ish luftëtar i UÇK -së , i reagon akuzave rrejshme Shkelzen Gashit keshilltarit kryeministrit në detyrë .

Antoni thekson se nga Luftërat e Gjeneralit Gjeneraleve atit tonë Skënderbeut , lufta e UÇK -së është një nga mrekullite e kombit tonë dhe ka berë luftë të drejtë .

Gjenocid dhe pastrim etnik ka kryer Serbia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *