Me emocione Hysni Elshani kujton dhëndërin e tij bacen Muhamet Dakaj

Sot u ben 3 vite qe na ike por akoma sna besohet qe ti ke shkuar e nuk do te kthehesh më😢😢😢

Me mbeti motra e vetme pa ty por qe ke lene prapa 5 vajza te bukura dhe te zojat si 5 mashqi e kan mbush shpijat plot nipa dhe mbesa si drita qe kujdesen per te 24 ore pa nderpre ne mungese tende i pa harruari Muhamet!
Prandaj pusho i qete ne ate bote , e ne te perkujtojm ma shume mall per jete e mot🙏

Ne foto me dhendrrin e ndjer Muhamet Dakaj !

————————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *