Erald Selca -LPK UÇK Çliruan trojet tona

Lëvizja Popullore e Kosoves organizata më e madhe politiko-ushtarake në botë pas luftës së dytë botërore , themeloi Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës e cila me ndihmen e aleatëve amerikan dhe natos mundi dëboi dhe poshtëroi okupatorin serbofashist .
Lavdi Luftës gjakut derdhur lum nga UÇK-ja , simotrat tona UÇPMB-ja dhe UÇK(Kombëtare) pa këto luftëra liria nuk do vinte kurrë sepse liria nuk vinte me tenxhere te ujdistave jugosllav , dhe me kopalla nënështruse pacifiste .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *