Agim Krasniqi veprimtar i dalluar i çeshtjës Kombëtare

Agim Krasniqi është një atdhetar i dalluar që në moshen rinore , aktiv në demonstrata antijugosllave pjese e ilegales dhe LPK UÇK

Dha kontribut te madh nga rinia e deri sot për liri , çlirim dhe bashkim kombëtar pa kursyer asgje nga vetja .

Kontributi i tij i madh ishte në ndihme luftes çlirimtare , me Jashar Salihun e shumë bashkeveprimtar te tjere te nderuar sepse mergata ishte dhe mbetet shtyllë e kombit dhe familjes

Agimi është militant i Bashkimit Kombëtar dhe avokat i ruajtjes së vlerave të luftes , gezon autoritet kudo ne qarqe atdhetare ??✊

Erald Selca

Leave a Reply