Me 17 Maj 99 , UÇK-ja Çliroj Jabllanicen dhe Dushkajen

Me 17 Maj të Vitit 1999 u çlirua Jabllanica (Shqiponja) , Dushkaja nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës nën Komanden e Komandantit Legjendar të ZOD Ramush Haradinaj dhe Brigadave dhe njesiteve tona elite .
Armiku Jugosllav pësoi humbje të mëdha në teknikë ushtarake dhe në njërëz .
Kryebaza e UÇK -së Jabllanica heroike e dhjetra dëshmorëve e qindra luftëtarëve dhe mikëpritese e mijëra luftëtarëve të lirisë po rezistonte me Flamurin Kombëtar në duar siç ka berë gjithnjë populli jonë shtresa atdhetare .
Gjithmonë duhet ti jemi mirënjohes dëshmorëve dhe martirëve , sakrificave të brezave të terë në luftën për çlirim , liri dhe Bashkim Kombëtar .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *