ILİR GASHI KRYETAR I DALLUAR I NËNDEGES SË VETERANËVE NË KRYSHEC

Fshati Kryshec ishte nje nga fshatrat e para që i tha po luftes çlirimtare të UÇK -së në Komanden e Legjendes Ramush Haradinaj

Iliri i ri ne moshe po trim e patriot i flaktë me mbarë familje u vu në disponim te luftes çlirimtare si ushtar i zoti , ky fshat i dha kombit trima te renë e gjallë .

Iliri me stafin e tij dhe OVL UÇK Peje dhe nëndeget tjera po bëjnë punë të mëdha në nderim të dëshmorëve , dhe jane afer bashkëluftëtareve me mundesit tona modeste

z .Ilir Gashi është aktiv në mbrojtje të vlerave kombëtare , dhe i demaskon çdo herë mbetjet jugosllave dhe horrat prandaj gëzon nder dhe respekt ndër shok si militant i kombit .

Ilir Gashi me shokë po bëjnë punë për lakmi ani në pandemi që jemi.

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *