Tosi tifozi i madh i sportit pejan dhe Kombëtar

Fatosi sot na la, një dashamirë i madh i sportit në qytetin e Pejës. Fatos faleminderit për përkrahjen tënde, perkrahja jote do mbahet mend gjatë në qytetin i Pejës.

Pusho i qetë Legjendë 🕊

Ngushllime familjes, qytetit dhe të gjithë atyre që e njohen.
FATOS #ZEMRARREHMETY 💛💛💛💛💛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *