Njoftim nga OVL UÇK-Deçan

NJOFTIM
E martë me 26 maj ora 11:30, në vendin e rënies, te Lejthiat në Gllogjan, bëhet zbulimi i Lapidarit për Dëshmoret e Kombit Luan Qerimaj, Regjep Tafa, Beslim Alijaj, Fetah Selca dhe Haki Krasniqi.
OVL-Deçan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *