Sot te Lejthiat në Gllogjan u ngrit Lapidari për Dëshmorët e Kombit

NJOFTIM
E martë me 26 maj ora 11:30, në vendin e rënies, te Lejthiat në Gllogjan, u bë zbulimi i Lapidarit për Dëshmoret e Kombit Luan Qerimaj, Regjep Tafa, Beslim Alijaj, Fetah Selca dhe Haki Krasniqi.
Fjalë rasti mbajti Komandanti i shquar i ZOD të UÇK-së Ramush Haradinaj e shumë bashkëluftëtarë .
Meritojnë respekt OVL e Dukagjinit për këtë Lapidar Sali Krasniqi , Gazmend Syla Avdyl Mushkolaj etj etj
Dëshmorët janë të Kombit tonë 🇦🇱✊dhe janë pasuri kombëtare , mirënjohje invalideve dhe veteranëve .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *