Poezi për shokun Enver Hoxha

Ngrihu ENVER
Se na doli xhani
Na mbytèn hajdutèt
Krimineli èshtè i pari

Ngrihu ENVER
Tè tè shohin pak
Zuzarè dhe kriminel
T’ju bjerè infrakt

Ngrihu ENER
Qoftè edhe pèr pesè ditè
Tè bèsh ndryshimin
Natèn ta bèsh ditè

Ngrihu ENVER
Tè shohèsh Shqipèrinè
Si e le nè dritè atèherè
Tani nè errèsirè

Bètet hajduti
Cirret krimineli
Kèrkojnè drejtèsi
Thonè na zuri ferri

Popullu i shkretè
I tkurrur,i tretur
Krimineli bèn ligjin
Hajduti shet shtetin

Eja pra ENVER
Qoftè dhe pèr pesè e ditè
Ti largosh keto kerma
Tè na japèsh pakèz DRITE.

Enveristet e Bashkuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *