Veprimtari dhe luftëtari i shquar Arben Krasniqi reagon për mbrojtjen e vlerave nga bastardet !

Fatkeqsiht janë disa njerëz që ndjejnë kënaqesi të shajnë vazhdimisht sepse janë te varur nga ky lloj komunikimi.
Se kam besu që vjen dita me ndie veten kaq keq e kaq randë dhe te njolloset kaq keq kontributi i shume ushtareve qe sot nuk i njeh opinioni, sepse ata nuk kane luftuar per të marr merita e pozita.
Cdo invalid në vend se të urohet që nje dite te ngrihet ne kembë, invalidi i luftes, Shpetimi, mallkohet „TRUS NE KOLIC DHE KALBU”..
Por një duhet të dijë , se ata që kan gjak shqiptarë nëpër vena dhe vlersojn sakrificen e deshmorve dhe luftëtarve , kurr nuk mund të bëhen dicka tjetërt , pa mar parasysh se çfarë i servohet nga politika dhe politikan kailmtarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *