Shoqëria Lëvizja uron ditën e çlirimit

PËR ÇLIRIMIN E KOSOVËS SHQIPTARE
Faleminderit atyre burrave e grave qe me shume mund, perpjekje e sakrifica e krijuan forcen e armatosur, UÇK-ne, dhe nuk kursyen as jeten per çlirimin e tokave te pushtuara te Shqiperise! Falemnderit LPK-UÇK! Falemnderit shtetit tonë Amë! Falemnderit NATO, faleminderit Amerike dhe gjitha vendeve e popujve qe perkrahen luften tone antipushtuese-çlirimtare! Falenderim i veçantë per ata që angazhohen per ruajtjen e lirise se fituar dhe per bashkimin e kombit ne nje shtet, ne nje Shqiperi! I perjetshem kujtimi dhe nderimi per Deshmoret e Atdheut! E perjetshme lavdia dhe krenaria e Shqiperise sone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *