AVNI RRUSTEMI NDERI I KOMBIT , ESAD P.TOPTANI KRYETRADHTAR I KOMBIT

AVNI RRUSTEMI NDERI I KOMBIT , KURSE ESAD P.TOPTANI KRYETRADHTAR I KOMBIT

Disa mbetje armiqesh neotoman dhe proserb të mbledhur rreth një shoqate lokaliste Tiranase po tentojnë rishikimin rivleresimin e figurës ndytë të antishqiptarit Esad P .Toptani.

Këta tifozet e sulltanit ,mendojnë që do kthehet prap Sulltani ose Kraljevina .

Biri i madh i kombit mësuesi , intelektuali patrioti deputeti i Libohoves dhe Kosoves bashkëpuntori i Nolit dhe Bac Bajram Currit Avni Rrustemi ja dha dënimin meritor tradhtisë dhe për këtë e falënderon brez pas brezi vegjelia dhe populli shqiptar .

Rehabilitimi i tradhtisë dhe tradhtarëve nuk do lejohet kurrë të ndodh .

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *