Kryetari i Frontit Agim Xhigoli kujton Gjeneral Bekim Berishen-Aben

Shoku dhe luftëtari i njohur ish boksieri dhe trajneri Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ne emrin e tij dhe Enveristeve kujton 54 vjetorin e lindjes te madhit Gjeneralit Bekim Berisha Abeja Gjigant i UÇK së dhe tmerr i armikut gjakatar serbomadh .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *