Fronti Popullor dënon aktin terrorist grek të djegjes së Flamurit tonë Kombëtar

Shteti shqiptar të sillet si shtet dhe të arrestojë urgjentisht minoritarin grek , që dogji Flamurin tonë Kombëtar në Sarand .
Veprime të tilla armiqësore e provokative nga qarqe caktuara greke nuk duhet toleruar asnjëherë po duhet kundërpërgjigjur zjarr me zjarr .
Në xhunglokraci po ndodhin këto gjëra se në kohën e të madhit e të pavdekshmit ENVER HOXHA , Athina dhe Greqia do ta përjetonin fort mirë forcen shqiptare duke pesuar humbje marramendese ne teknike njerez dhe duke pas qindra rober lufte .
Greqia qe ende ka ligjin e luftes me me , qe ka kryer Gjenocid etnocid e spastrim etnik në Çamërin tonë në vend sillet mirë e kokëulur ajo vazhdon provokimet me banditet e saj te cilet duhet goditur rëndë nga shteti jonë

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *