Me rastin e Ditës së Çlirimit Deçanit kujtojmë Heronjët Naim , Fatmir dhe Luan Nimanaj kolosa të UÇK-së

Deçani me rrethinë para 21 vitesh u çlirua nga kryevepra e Kombit UÇK -ja dhe aleatet .

Me ketë rast me rastin e 16 Qershorit nderojmë kujtojmë përulemi para vepres heroike të trimave Gllogjanit të Shqipërisë Naim , Fatmir dhe Luan Nimonaj deshmor e Heronje kombëtar .

Mirënjohja dhe lavdia shkon për mijëra deshmor të trojeve tona ne perpjekjet tona per liri e Bashkim Kombëtar .

Familja Nimanaj është një nga familjet më të shquara të kombit me heronje te renë dhe gjallë e ndershem .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *