Sali Krasniqi uron ditën e Çlirimit të Pejës nga UÇK-ja

Familje të Dëshmorëve dhe martirëve , invalidë të luftës së UÇK -së veteran të UÇK -së me rastin e 16 Qershorit Ditës së Çlirimit të Pejës ju uroj ketë datë madhore duke kujtuar gjithmonë sakrificen e pashembulltë të popullit tonë për liri nga okupatori barbar serb i juaji -Sali Krasniqi Kryetar i Veteraneve BL Baran -Pejë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *