Fronti Popullor reagon ;Pse po injorohen Kategoritë e Lirisë ?!

Fronti Popullor me seli në Ferizaj të Shqipërisë reagon dhe ngritë zerin lartë pse nga shteti i Kosoves u injoruan nga pako emergjente Familjet e Deshmoreve , invalideve dhe veteranet e mirefilltë të UÇK-së Legjendare .

Kategoria me e merituar , janë raste sociale dhe me semundje shumta e shume pa kulm mbi koke e ne udhe mergimit për nje kafshatë bukë .

Mjerimi migjenian ende prezent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *