Fronti Popullor ngushëllon familjen Krasniqi për vdekjen e Xhafer Krasniqit

Fronti Popullor me seli në Ferizaj ka ngushëlluar sot familjen Krasniqi dhe Kombin për vdekjen e luftëtarit Xhafer Krasniqi xhaxhai i Adrian Krasniqit dhe baba i Përparim Krasniqit dëshmor të kombit në UÇK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *