NIMOTHERM HISTORI E SUKSESIT

Firma Nimotherm është Histori e madhe suksesi në Francë , në ngrohje ventilim dhe ajrim dhe punë cilesore .

z.Kushtrim Nimonaj është shembulli i atdhetarit të madh nga nje familje emblematike , punëtor i palodhur me autoritet dhe me staf profesional.

Në Strasburg ne fshatra qytete banoret francez jane te kenaqur me punen e firmes njohur NIMOTERHM.

Portali JaninaPress ju uron suksese pafund me punen tuaj nderoni atdheun 🇦🇱dhe familjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *