Selca;Europa dhe politika e saj janë antishqiptare

Europa , Rusia Cariste dhe Turqia nuk kanë zgjedhur dot një problem në Ballkan , sepse ky trinom vet i ka krijuar problemet .
Pikërisht politika antishqiptare europiane me Rusinë Cariste dhe ish P.Osmane (Turqin) i kanë copëtuar tokat shqiptare nga Nishi në Prevezë për hesap vendeve fqinje armike të popullit tonë .
Historinë e dinë gjithë , po hiqen si naiva dhe tifoza partish .
Luften në Kroaci , Bosnje dhe Hercegovinë Kosovë IRJM , nuk i ndali OKB Europa Turqia apo Rusia po e ndali SHBA -ja e cila u bë aleate e UÇK -së pas disa hezitimeve në fillim .
Gjenocidin më të madh pas luftës së dytë botërore të shkaktuar nga Jugosllavia kryekriminale fashiste e barbare e ndali Amerika e jo burokracia e OKB -së dhe as Europa proserbosllave e antishqiptare .
Kurrë nuk i kam besuar OKB -së kompremetuar dhe Europes politikes së saj filosllavogreke as nuk do i besoj .
Vetë Pavaresia e Kosovës është kompromisë , po ne duhet punojmë dhe jetojmë për ta berë Bashkimin Kombëtar me çdo mjetë .
Përfund ka qenë traditë e jona me çmuar mikun e vërtetë !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *