Edi Rama është politikani më i votuar shqiptar në demokraci

Kryeministri ynë z.Edi Rama lider i PS është politikani më i votuar shqiptar në mbarë hapësiren etnike me mbi 1.2 milionë vota dhe me një shumicë absolute në kuvend .

Me Edi Ramen ka dhjetëra tema që kam mospajtime , debate por fakti është që ai nuk ka rival .

Rival ka veten e tij dhe gabimet e veta e jo një opozitë te inkriminuar në krim e hajni .

Pa problem nese ka ambicie mund fitoi të tretin mandat .

Edi Rama dhe e majta historikisht kanë kontribuar për kombin me shumë se të tjerët .

Një Shqipëri stabile dmth një komb i terë stabil , çdo tentativë për destabilizim të atdheut tonë është vepër antikombëtare dhe e denushme .

Edi Rama duhet natë dhe ditë të punoj për kombin dhe integrimet ndërshqiptare .

Erald Selca

Leave a Reply