Invalidi i UÇK-së dhe atdhetari eminent Eshref Osmani ngrit Flamurin në Burim me rastin e ditës së Çlirimit

Ky burrë nuk e harron të kaluarën në ditën e Çlirimit të Istogut,të lumtë Eshref Osmanaj🇦🇱🇦🇱👏👏

Eshrefi është nga luftëtaret e hershem invalid dhe aktivist i palodhur i çeshtjes sonë kombëtare , një hero i gjallë dhe modest .

Mbarë shoqeria mburremi me ty vëlla armesh e idealesh

E.S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *