Baci Kadri Rexhepi i mungon kombit tonë

U bënë shumë vite që kolosi i heshtur modest i çeshtjes kombëtare burri i madh i Kosoves Lindore dhe shqiptarisë mërgates baca Kadri nuk është në mesin tonë fizikisht po veprat e tij do jetojnë me shekuj .

Kur askush nuk ka guxuar ta vizitoj flas me Adem Demaçin ai e ka takuar në kazamate sllave dhe ju ka gjendur atij e cdo veprimtari.

Një jetë në Zvicër punoi pa reshtur për kombin me ideale Shqipërisë nënë dhe e luftonte Titon vrastar dhe Jugosllavin.

Pjesemarresë në demonstrata të LPK mbështetes i UÇK UÇPMB UÇK ku dha fonde shumeta me tere familje .

Me vite ka ndihmuar arsimin në Kosovë Lindore dhe familjet në nevojë , unë personalisht jam llafos me bacen Adem për bacin Kadri vlerat e tij madheshtore njerzore kombëtare .

Kjo familje ka autoritet të madh kudo në vise tona e mërgatë .

I paharruar je baci Kadri 🇦🇱😥✊

E Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *