Selca;Fijet e ndikimeve sllavogreke e neootomane të priten !

Arian Çani është grek dhe në të ashtuquajturat televizione shqiptare benë propagandë filogreke pikërishtë në 27 Qershor datë kjo e dhimbjeve të mëdha mbi Çamerinë dhe çamet krime dhe genocid të kryera nga Greqia terroriste e kohes , po e njejta Greqi veç me e sofistikuar edhe sot nuk ndalet në tendencat e saja helenizuse në jug të vendit tonë .
Arian Çani , Ilir Paço etj janë telall të Athines zyrtare .
Fijet e ndikimeve sllavogreke , otomane i kemi prezente kudo në trojet tona në çdo segment jete dhe këto fije duhet të priten !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *