Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli Kujton Tragjedin e Çamerisë shqiptare

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli kujton 27 Qershorin ditë kjo që në luftën e dytë boterore okupatori grek kreu gjenocid mbi Çamet .

Enver Hoxha , me mijera çam të debuar i strehoj shkolloj punesoj dhe u shtye me Greqin e çdo armik dhemb për dhemb për çeshtjen kombëtare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *