Veprimtari i shquar Anton Antoni del në mbrojtje të Vlerave të UÇK -së

Veprimtari i shquar kombëtar pedagogu luftëtari i UÇK -së z.Anton Antoni në nje bisede me portalin JaninaPress thekson se nuk ka gjyq që gjykon UÇK në drejtuesit e saj Hashim Thaçin , Kadri Veselin etj

Antoni thotë se me ligj duhet mbrojtur vlerat kombëtare , dhe Europa e bota do duhej krijonin tribunal për Serbinë e jo ne qe mbrojtem vendin tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *