Agim Xhigoli kërkon nga shteti shqiptar të ndal sulmet ndaj familjes së të madhit Enver Hoxha

Fronti Popullor me kryetarin e nderuar Agim Xhigoli thotë se është turp që familja e Enver Hoxhes te lihet pa shtepi nga shteti shqiptar dhe kjo sjellje vazhdon prej 30 e kusur vitesh nga te djathtit e pseudomajtistet.

Kësaj i vie era fashizem thotë shoku Agim Xhigoli , të trajtohet familja e themeluesit Shqiperise moderne keshtu .

Enveri nuk i mori asgje atdheut , e ju sot jeni kleptokrat e burokrat qelbur ne demokraci raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *