TË PROTESTOHET NË MBROJTJE TË LUFTËS SË UÇK-SË

TË ORGANIZOHEN PROTESTA KUDO NË BOTË NË MBROJTJE TË LUFTËS SË UÇK-SË

Urgjentisht në Prishtinë , Tiranë , Shkup, kudo në trojet tona etnike dhe nëpër botë të organizohen protesta të fuqishme në mbrojtje të luftës së drejtë të UÇK-së kundër okupatorit barbar serbosllav.
UÇK-ja ka përjetuar një persekutim te papare nga qarqe tradhtare dhe te huaja antishqiptare nje gjueti shtrigash të paparë kundër çlirimtareve .

Hashim Thaçi njëshi i UÇK -së një njeri që gjithë jeten luftoj për liri çlirim bashkim kombëtar , një burrështeti e gjigant kombëtar , Kadri Veseli figure eminente e luftes sonë heroike dhe çdo luftëtar e epror të UÇK -së luftuam për liri pa shkelur asnje zakon lufte dhe tradite te popullit shqiptar .

Çdo shqiptar pa dallim partish feje krahine etj e ka për obligim kombëtar me mbrojtë luften e UÇK -sē madheshtin dhe pastertinë e saj kunder tiranise serbe e cila po te mos ishte Shqipëria UÇK NATO AMERIKA do na zhdukte fare ne !

Poashtu duhet zhberë gjykata speciale , dhe duhet miratuar ligji për mbrojtjen e vlerave të luftës sone dhe vlerave kombëtare në teresi .

Nuk gjenë në botë luftë me të drejtë dhe të pastër se lufta ushtarako-politike e UÇK -së .

UÇK -ja është vula e lirisë me gjakun e derdhur lumë , me sakrificen e atdhetareve te paket e gezojne lirine edhe ata qe kurre nje argat kombit nuk ja kanë berë !!!!

Duhet ngritet zeri nga OVL UÇK -së shoqatat atdhetare etj kudo në botë për mbrojtje të imazhit të UÇK -së përballë hijenave !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *