Me inisiativen e Kryetarit Fshatit Baran Skënder Berisha dhe rinisë pastrohen Lapidaret e Dëshmorëve

Me insiativen e Kryetarit të nderuar të fshatit Baran i ulët të Pejës z.Skënder Berisha dhe rinisë së respektuar dhe atdhetare sot u pastrua Lapidari i dëshmorëve të kombit të UÇK -së në Koder Buçanit në Lug të Baranit .

Duke nderuar dëshmorët e kombit tonë ne nderojmë vetëveten tonë dhe gjakun e derdhur për liri çlirim e bashkim kombëtar raporton portali JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *