Gjon Bruçi ngushëllon Frontin Popullor dhe kombin për bacen Shabedin Ibrahimi

Ngushellime per ndarjen nga jeta te atdhetarit Shabedin Ibrahimi, mikut te PKSH, enveristit te zjarrte, i cili ne 16 tetor 2018, vrapoi nga Presheva dhe erdhi ne 110 Vjetorin e Lindjes se Enver Hoxhes, organizuar nga PKSH, ne Hotel Tirana Internacional. Ngushellime per familjaret, shoket dhe miqte e tij te shumte kudo qe ndodhen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *