Agim Xhigoli-Kryetar i Frontit Popullor ngushëllon familjen dhe kombin për vdekjen e bac Shabedin Ibrahimi

Me pikëllim të thellë sot mora lajmin se na paska lenë aktivisti i çeshtjes kombëtare dhe Enveristi i njohur nga Presheva baci Shabedin Ibrahimi .

Në emrin tim dhe Frontit Popullor i shpreh ngushëllime familjes dhe kombit , e kisha mik shok e vella e ishim çdo herë në aktivitete në Ferizaj , Prishtinë Tiranë etj

Ishte atdhetar i pashoq , e adhuronte Enverin baban e kombit tonë dhe përkunder moshes nuk ndalej kurrë 🇦🇱✊

Agim Xhigoli -Kryetar i Frontit Popullor Ferizaj-Shqipëri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *