Hashim Thaçi viziton familjen e Ismet Asllanit

Një kafe në mesin e familjes së heroit Ismet Asllani dhe bashkëfshatarëve të Hallaçit të Vogël të Lipjanit, në kujtim të 20 martirëve të rënë më 19 prill 1999. Lavdi e përjetshme të rënëve për liri! HTH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *