Selca:Turp për shtetet shqiptare që harruan çlirimtaret në kazamatet Maqedone dhe Hagë

Nuk ka turp mëtë madh se për dy shtetet tona faktorin politik në IRJM , për shoqata të ndryshme individë që shtiren patriot e qē sot heshtin për çlirimtaret në Kampet sllavomaqedone dhe Hagë .

Çlirimtaret tanë kanë luftuar për liri dhe Bashkim Kombëtar konform betimit të UÇK-së për Shqipëri e jo për ara e megja të tyre ore milet mosmirenjohes , ore politike frikacake mbarekombëtare

Djemtë e Grupit të Kumanoves Samiu, Lendriti , Muhameti vella Enver Hoxha Klein të gjithë gati një dekade në burgje dhe nuk gjetën mbështetje , e njejta situate dhe me bashkëluftetaret në Hagë Hashim Thaçin me shok të cilët nuk po marrin kujdesin shtetëror dhe shoqëror medial etj

Liria jonë është e gjymtë pa ju vëllezër të dashur , kam frikë që ne historikisht atdhetaret tanë i kemi lenë në harresë skamje dhe mjerim socio-ekonomik.